I guess the obvious, have you changed routers yet ?

---------- Original Message ----------------------------------
From: "Kosinet Wireless" <wirel...@kosinet.com>
Reply-To: WISPA General List <wireless@wispa.org>
Date:  Wed, 31 Mar 2010 15:22:41 -0400

>We've been primarily an Alvarion WISP in the past, but decided to use higher 
>speed / lower cost gear for our expansion. Went with the Tranzeo 2.4 stuff 
>for a new POP recently. Connected our first Client out there. After we read 
>all of the words and realized that Vertical Polarity was the "other" way, we 
>now have great signal.  :-)
>
>The problem is, we're losing Ethernet connectivity on the inside to the 
>Router. About every 10-15 minutes, it drops off, then comes back on its own 
>after about 5 minutes. We've replaced Radios, Cable Ends, Power Supply, 
>Router, Changed IP Addresses - Still drops off.
>
>It's a TR-CPQ unit in bridged mode - Any time that the Router is "off-line", 
>I can still access the Radio.
>
>Has anyone else experienced anything like this?
>
>-Gary-
>
>
>
>
>--------------------------------------------------------------------------------
>WISPA Wants You! Join today!
>http://signup.wispa.org/
>--------------------------------------------------------------------------------
> 
>WISPA Wireless List: wireless@wispa.org
>
>Subscribe/Unsubscribe:
>http://lists.wispa.org/mailman/listinfo/wireless
>
>Archives: http://lists.wispa.org/pipermail/wireless/
>
 




________________________________________________________________
Sent via the WebMail system at avolve.net


 
                   


--------------------------------------------------------------------------------
WISPA Wants You! Join today!
http://signup.wispa.org/
--------------------------------------------------------------------------------
 
WISPA Wireless List: wireless@wispa.org

Subscribe/Unsubscribe:
http://lists.wispa.org/mailman/listinfo/wireless

Archives: http://lists.wispa.org/pipermail/wireless/

Reply via email to