Hey hedley..

I can see something more like the first PNG attachment man, validation is no
where related for the kind of issue you mentioned.

I hope you might have commented out some set of HTML tags or CSS, please
verify the code.

"Happy New Year 2010 :)"

Cheers,
JC

On Fri, Jan 1, 2010 at 11:46 PM, hed...@digitalessence.net <
hed...@digitalessence.net> wrote:

> Hi,
>
> Wondering if you guys could please shed some light on why my latest site
> isn't working in IE correctly for some people (IE 7 & IE 8).
>
> A few people have said that they can only see the green nav bar and the
> picture of trees below it and nothing else. They should be able to see more
> than that including a black footer with images and links.
>
> I have validated it and it passes ok but when I run it through browsershots
> I get the results mentioned above and can't see where I have gone wrong.
>
> The site is: http://bentonarboriculture.co.uk/test.html
>
> and I have attached two images, one of how it should look and the other of
> how it appears in IE
>
> many thanks, and Happy New Year!
>
>
> Hedley Phillips
> Digital Essence
>
> T: 01306 627 128
> M: 07940 508 417
> E: hed...@digitalessence.net
>
> *******************************************************************
> List Guidelines: http://webstandardsgroup.org/mail/guidelines.cfm
> Unsubscribe: http://webstandardsgroup.org/join/unsubscribe.cfm
> Help: memberh...@webstandardsgroup.org
> *******************************************************************


*******************************************************************
List Guidelines: http://webstandardsgroup.org/mail/guidelines.cfm
Unsubscribe: http://webstandardsgroup.org/join/unsubscribe.cfm
Help: memberh...@webstandardsgroup.org
*******************************************************************

Reply via email to