On Mon, Oct 06, 2008 at 11:56:44AM +0800, Zhang, Jingke wrote:
> Isaku Yamahata wrote:
> > On Mon, Oct 06, 2008 at 11:16:02AM +0800, Zhang, Jingke wrote:
> >> Isaku Yamahata wrote:
> >>> On Mon, Oct 06, 2008 at 09:54:13AM +0800, Zhang, Jingke wrote:
> >>>> Hi all,
> >>>>     There is no new regression found in Cset#18580. Three old
> >>>> issues still existed.
> >>>>
> >>>>     Old issue (3):
> >>>>     1. Qemu will disappear and VTI hangs when we do 'xm restore'
> >>>> and 'xm migrate'
> >>>
> >>> Hi. Does this still exist?
> >>> The change set 18578:ba543f51c6f1 should fix this.
> >>> At least works for me with xm save/restore. I haven't tried xm
> >>> migrate, though.
> >>>
> >>> Does qemu-dm exit with the following message?
> >>> from xen_vga_vram_map() in hw/vga.c
> >>>         fprintf(stderr, "Failed to map vram nr_pfn=0x%lx
> >>>                 vram_addr=%llx: %s\n", nr_pfn, (unsigned long
> >>>         long)vram_addr, strerror(errno)); exit(1);
> >>>
> >>
> >> Yes, my qemu-dm log shows: Failed to map vram nr_pfn=0x200
> >> vram_addr=c0000000: Invalid argument
> >> I used GFW#129, image type is QCOW. Since it works for you, what is
> >> the difference between us? Thanks. :)
> >
> > Ah, I'm using patched GFW. I sent out two patches as
> >
> > http://lists.xensource.com/archives/html/xen-ia64-devel/2008-09/msg00067.html
> > http://lists.xensource.com/archives/html/xen-ia64-devel/2008-09/msg00068.html
> >
> > But I guess Tristan is too busy to commit those.
> > The patch in msg00067.html would fix the issue. Could you try that
> > patch?
> 
> Thanks, I see.
> GFW building needs too much to set up the compile environment. So, I am 
> afraid it may need some time for me to check it.
> Anyway, I will mark the old issue1 as a GFW issue first. Hope Tristan can 
> check it in soon. :)

Yeah, it takes a while to setup the environment.
I put the binary I'm using at
http://people.valinux.co.jp/~yamahata/xen-ia64/gfw/20081006/FV_RECOVERY.bin-20080925

This binary is the latest change set + the above two patches.

thanks,

> 
> 
> >
> > thanks,
> >
> >>
> >>> thanks,
> >>>
> >>>>     2. With 4096M, VTI can not boot up emulated rtl8139
> >>>> network-card
> >>>>     3. With 4095M, qemu of VTI guest will disappear when booting
> >>>>
> 
> Thanks,
> Zhang Jingke
> 
> _______________________________________________
> Xen-ia64-devel mailing list
> Xen-ia64-devel@lists.xensource.com
> http://lists.xensource.com/xen-ia64-devel
> 

-- 
yamahata

_______________________________________________
Xen-ia64-devel mailing list
Xen-ia64-devel@lists.xensource.com
http://lists.xensource.com/xen-ia64-devel

Reply via email to