On Tue, Jan 11, 2011 at 09:54:01PM -0600, Jerry Amundson wrote:
> Doing well. Screen blank all during boot (didn't init graphics in
> either a kms or nms way, messages log attached). KDE desktops on both
> the console and VNC server session running fine so far. Kind of
> awesome. Though I think this the best of my hardware scenarios. :-)
> 
> [r...@elm ~]# xm dmesg
>  __  __            _  _    ___   _     __     __      _ _  _
>  \ \/ /___ _ __   | || |  / _ \ / |   / /_   / _| ___/ | || |
>   \  // _ \ '_ \  | || |_| | | || |__| '_ \ | |_ / __| | || |_
>   /  \  __/ | | | |__   _| |_| || |__| (_) ||  _| (__| |__   _|
>  /_/\_\___|_| |_|    |_|(_)___(_)_|   \___(_)_|  \___|_|  |_|
> 
> (XEN) Xen version 4.0.1 (mockbuild@(none)) (gcc version 4.5.1 20100924
> (Red Hat 4.5.1-4) (GCC) ) Tue Oct 12 22:05:55 UTC 2010
> (XEN) Latest ChangeSet: unavailable
> (XEN) Bootloader: GNU GRUB 0.97
> (XEN) Command line: console=vga dom0_mem=699050 noreboot

Does removing "console=vga" help?



 
> title Xen-test (2.6.37-2.xendom0.fc15.i686.PAE)
>         root (hd0,0)
>         kernel /xen.gz console=vga dom0_mem=699050 noreboot
>         module /vmlinuz-2.6.37-2.xendom0.fc15.i686.PAE ro
> root=/dev/mapper/vg_elm-LogVol00
> rd_MD_UUID=a6e5ac69:727267da:bef42c99:8f44ead1
> rd_LVM_LV=vg_elm/LogVol00 rd_LVM_LV=vg_elm/LogVol01 rd_NO_LUKS
> rd_NO_DM LANG=en_US.UTF-8 SYSFONT=latarcyrheb-sun16 KEYBOARDTYPE=pc
> KEYTABLE=us rhgb quiet
>         module /initramfs-2.6.37-2.xendom0.fc15.i686.PAE.img
> 

try removing all the "rd_*" options from module line.
Also remove "rhgb quiet".


-- Pasi

--
xen mailing list
xen@lists.fedoraproject.org
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/xen

Reply via email to