What linux distribution are you using ?

Does this happen when u use TCP connection too ? (For trying out the TCP 
connection, you need to configure the managed node, please see 
documentation/online help on how to do this.

Any stack taces in the log file ?
Thanks
/Jd


--- On Thu, 7/10/08, Marco Strullato <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> From: Marco Strullato <[EMAIL PROTECTED]>
> Subject: [convirt-users] channel closed
> To: xenman-users@lists.sourceforge.net
> Date: Thursday, July 10, 2008, 8:12 AM
> Hi all, I have a problem wit convirt lastest version
> connecting to a
> xen 3.2 hypervisor.
> When I add the server I get the status message
> "Channel Closed". I'm
> connecting to a remote hyp with ssh tunnel authentication
> following
> the manual.
> 
> Do you have suggestions?
> 
> Thanks
> 
> Marco Strullato
> 
> -------------------------------------------------------------------------
> Sponsored by: SourceForge.net Community Choice Awards: VOTE
> NOW!
> Studies have shown that voting for your favorite open
> source project,
> along with a healthy diet, reduces your potential for
> chronic lameness
> and boredom. Vote Now at
> http://www.sourceforge.net/community/cca08
> _______________________________________________
> XenMan-Users mailing list
> XenMan-Users@lists.sourceforge.net
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/xenman-users


      

-------------------------------------------------------------------------
Sponsored by: SourceForge.net Community Choice Awards: VOTE NOW!
Studies have shown that voting for your favorite open source project,
along with a healthy diet, reduces your potential for chronic lameness
and boredom. Vote Now at http://www.sourceforge.net/community/cca08
_______________________________________________
XenMan-Users mailing list
XenMan-Users@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/xenman-users

Reply via email to