https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=97850

--- Comment #21 from Yu Tzu Wu <abby8...@gmail.com> ---
(In reply to Michel Dänzer from comment #19)
> Note that a black screen is Xorg's default startup behaviour, so unless the
> problem doesn't happen e.g. using the modesetting driver instead of radeon,
> it looks like the problem is more likely with sddm or something it uses.

Yes. There is no error in Xorg.0.log. But errors appear in sddm.log, 

[23:35:44.594] (II) HELPER: [PAM] Starting...
[23:35:44.595] (II) HELPER: [PAM] Authenticating...
[23:35:44.595] (II) HELPER: [PAM] returning.
[23:35:44.595] (EE) HELPER:  Auth: SafeDataStream: Could not write all stored
data
[23:35:44.595] (WW) HELPER: QIODevice::read (QTcpSocket): device not open
[23:35:44.595] (EE) HELPER: Received a wrong opcode instead of AUTHENTICATED: 0
[23:35:44.595] (EE) HELPER: Unable to run user session: unknown session type
[23:35:44.595] (EE) HELPER:  Auth: SafeDataStream: Could not write all stored
data
[23:35:44.595] (WW) HELPER: QIODevice::read (QTcpSocket): device not open
[23:35:44.595] (EE) HELPER: Received a wrong opcode instead of SESSION_STATUS:
0
[23:35:44.595] (II) HELPER: [PAM] Ended.


I should go to report a bug to sddm. Thank you very much!

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
xorg-driver-ati mailing list
xorg-driver-ati@lists.x.org
https://lists.x.org/mailman/listinfo/xorg-driver-ati

Reply via email to