Btw, ovako se radi live...
 
"prvo pripremis stvar tako sto joj odredis njen tempo, uz mogucu korekciju svakog pojedinacnog "beat markera" tj oznake gdje se nalazi beat. obicno je potrebno vise vremena provesti i rucno podesiti poziciju beat markera kako bi program znao sa cime treba da poklopi ono drugo. to se snimi. (ovo se radi "kuci")
kasnije program automatski prilagodjava pesmu podesenom glavnom (master) tempu, tj sve pesme, loopovi i slicno idu na tom tempu, a poklapaju se odgovarajuci markeri, odnosno pesma se vremenski rasteze/skuplja kako bi isla na tom tempu (tempo je drugaciji nego pitch). i to je odprilike to. ono sto vecinu verovatno zanima je cinjenica da DJ nemora da provodi vreme jureci beatove i tempo nakon sto odradi pripremu, znaci ostaje samo da mixa.
poenta Live-a su live edit mogucnosti, podesiv sistem koji omogucava da DJ sebi podesi koje fx procesore ce da koristi, na koliko kanala da miksa (virtuelno beskonacno) i jos mnogo toga... duga prica. ali koliko je Live revolucionarna tehnologija za kreativnog DJa ne mogu da znaju oni koji o istom neznaju ili su samo culi za "to" tj. oni koji ne spadaju u gore pomenutu kategoriju."


Dachaz <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> 2 lap topa

2 PowerBooka?

--

// Dachaz,                              Need a website?
   [EMAIL PROTECTED]            www.dachaz.net


Peter Griffin: Brian, there's a message in my Alpha Bits. It says "OOOOOO".
Brian Griffin: Peter, those are Cheerios.


YAHOO! GROUPS LINKS


Yahoo! Model Search - Could you be the next catwalk superstar? Check out the competition now

Stay Metal,
YU Metal.
YAHOO! GROUPS LINKS
Одговори путем е-поште