Hello,
thanks for the information !
The USB adapter wasn't mine and I had to return it to his owner. But I've
ordered the same adapter, so as soon as I receive it, I'll test your patch !
Moreover, I run linux on a powerpc architecture, so i'll check for endianess
potential problems ;)

Sylver


Matthieu CASTET wrote:
> 
> Hi,
> 
> On Mon, 20 Nov 2006 13:58:11 -0800, snatcher snatcher wrote:
> 
>> BTW, I have the "usb 1-1: device descriptor read/64, error -110" problem
>> at startup after a reboot, not after a real shutdown/power on cycle (If
>> it can help reproducing the problem ...)
>> 
> For that you could try the patch I made some time ago.
> 
> Search the ML for "Driver leaving device in bugged state ?" thread.
> 
> Matthieu
> 
> 
> -------------------------------------------------------------------------
> Take Surveys. Earn Cash. Influence the Future of IT
> Join SourceForge.net's Techsay panel and you'll get the chance to share
> your
> opinions on IT & business topics through brief surveys - and earn cash
> http://www.techsay.com/default.php?page=join.php&p=sourceforge&CID=DEVDEV
> _______________________________________________
> Zd1211-devs mailing list - http://zd1211.ath.cx/
> Unsubscribe: https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/zd1211-devs
> 
> 

-- 
View this message in context: 
http://www.nabble.com/Re-%3A--Strange-network-problem-...-tf2672148.html#a7487717
Sent from the zd1211-devs mailing list archive at Nabble.com.


-------------------------------------------------------------------------
Take Surveys. Earn Cash. Influence the Future of IT
Join SourceForge.net's Techsay panel and you'll get the chance to share your
opinions on IT & business topics through brief surveys - and earn cash
http://www.techsay.com/default.php?page=join.php&p=sourceforge&CID=DEVDEV
_______________________________________________
Zd1211-devs mailing list - http://zd1211.ath.cx/
Unsubscribe: https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/zd1211-devs

Reply via email to