Hi folks,

I've got a Shuttle PN15g (which seems to be the same as the
PN18). USB id: 07b8:6001

I can see it in syslog (kernel 2.6.19.3):

Feb 16 07:06:39 pluto kernel: usb 2-4: new high speed USB device using ehci_hcd 
and address 5
Feb 16 07:06:39 pluto kernel: usb 2-4: configuration #1 chosen from 1 choice
Feb 16 07:06:39 pluto kernel: zd1211rw 2-4:1.0: firmware version 4605
Feb 16 07:06:39 pluto kernel: zd1211rw 2-4:1.0: zd1211 chip 07b8:6001 v4330 
high 00-e0-98 RF2959_RF pa0 g---
Feb 16 07:06:39 pluto kernel: zd1211rw 2-4:1.0: eth2

But scanning doesn't work at all:

# iwlist wlan1 scan
wlan1     No scan results


According to your web page this device is supposed to work
(looking at the USB id, at least). There is no such problem
if I plugin my old WL-430U instead, either.

Can anybody reproduce? Is this a hardware defect?


Any help would be highly appreciated.


Regards

Harri


Attachment: signature.asc
Description: OpenPGP digital signature

-------------------------------------------------------------------------
Take Surveys. Earn Cash. Influence the Future of IT
Join SourceForge.net's Techsay panel and you'll get the chance to share your
opinions on IT & business topics through brief surveys-and earn cash
http://www.techsay.com/default.php?page=join.php&p=sourceforge&CID=DEVDEV
_______________________________________________
Zd1211-devs mailing list - http://zd1211.ath.cx/
Unsubscribe: https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/zd1211-devs

Reply via email to