Jason, were you deleting with the Trash or rm?

Also, as I noted noted in the new 
issue https://github.com/zfs-osx/zfs/issues/110 the trash appears to have 
been emptied after an export and import.

On Saturday, December 21, 2013 4:11:24 AM UTC-8, jasonbelec wrote:
>
> Interesting, my recent builds have been deleting just fine on newly 
> created pools. It was a huge issue a few weeks back and iLoveZFS and talked 
> back and forth with the resulting build working perfectly. That said I’ll 
> have to rebuild and retest when home from the holidays. 
>
>
> -- 
> Jason Belec 
> Sent from my iPad 
>
> > On Dec 21, 2013, at 6:20 AM, Alex Blewitt 
> > <alex.b...@gmail.com<javascript:>> 
> wrote: 
> > 
> >> On 21 Dec 2013, at 10:12, ilov...@icloud.com <javascript:> wrote: 
> >> 
> >> New issue opened 
> >> 
> >> https://github.com/zfs-osx/zfs/issues/110 
> > 
> > 
> > Here was the fix from last time: 
> > 
> > 
> https://github.com/alblue/mac-zfs/commit/613276b9c2e874eecbee8223d1c957a58f7ee779
>  
> > 
> > Alex 
> > 
> > -- 
> > 
> > --- 
> > You received this message because you are subscribed to the Google 
> Groups "zfs-macos" group. 
> > To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send 
> an email to zfs-macos+...@googlegroups.com <javascript:>. 
> > For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out. 
>

-- 

--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"zfs-macos" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to zfs-macos+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

Reply via email to