Sweet! Happy Holiday news for everyone then. ;)

--
Jason Belec
Sent from my iPad

> On Dec 21, 2013, at 10:10 AM, ilove...@icloud.com wrote:
> 
> Thanks, Jason. I have found the problem. We were setting va_dirlinkcount 
> equal to vap->va_nlink. However, va_dirlinkcount is actually supposed to be 
> the count of directory hard links. When a file system does not support 
> directory hard links, this value must be set to 1 or you just have to say you 
> don't support 
> ATTR_DIR_LINKCOUNT at all. I'll commit the fix shortly.
> 
>> On Saturday, December 21, 2013 7:06:37 AM UTC-8, jasonbelec wrote:
>> Both have been working of late, as has copying, rsync, snapshot, 
>> send/receive, as well as copying from Finder then trashing to free up space, 
>> recopying and trashing again to move stuff around various pools. As you know 
>> I had pretty much zero success previous to our chatting things through. I'm 
>> even happy with speed right now as I've been rebuilding the massive media 
>> library on the new pool tech.
>> 
>> 
>> --
>> Jason Belec
>> Sent from my iPad
>> 
>>> On Dec 21, 2013, at 7:16 AM, ilov...@icloud.com wrote:
>>> 
>>> Jason, were you deleting with the Trash or rm?
>>> 
>>> Also, as I noted noted in the new issue 
>>> https://github.com/zfs-osx/zfs/issues/110 the trash appears to have been 
>>> emptied after an export and import.
>>> 
>>>> On Saturday, December 21, 2013 4:11:24 AM UTC-8, jasonbelec wrote:
>>>> Interesting, my recent builds have been deleting just fine on newly 
>>>> created pools. It was a huge issue a few weeks back and iLoveZFS and 
>>>> talked back and forth with the resulting build working perfectly. That 
>>>> said I’ll have to rebuild and retest when home from the holidays. 
>>>> 
>>>> 
>>>> -- 
>>>> Jason Belec 
>>>> Sent from my iPad 
>>>> 
>>>> > On Dec 21, 2013, at 6:20 AM, Alex Blewitt <alex.b...@gmail.com> wrote: 
>>>> > 
>>>> >> On 21 Dec 2013, at 10:12, ilov...@icloud.com wrote: 
>>>> >> 
>>>> >> New issue opened 
>>>> >> 
>>>> >> https://github.com/zfs-osx/zfs/issues/110 
>>>> > 
>>>> > 
>>>> > Here was the fix from last time: 
>>>> > 
>>>> > https://github.com/alblue/mac-zfs/commit/613276b9c2e874eecbee8223d1c957a58f7ee779
>>>> >  
>>>> > 
>>>> > Alex 
>>>> > 
>>>> > -- 
>>>> > 
>>>> > --- 
>>>> > You received this message because you are subscribed to the Google 
>>>> > Groups "zfs-macos" group. 
>>>> > To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send 
>>>> > an email to zfs-macos+...@googlegroups.com. 
>>>> > For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.
>>> 
>>> -- 
>>>  
>>> --- 
>>> You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
>>> "zfs-macos" group.
>>> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an 
>>> email to zfs-macos+...@googlegroups.com.
>>> For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.
> 
> -- 
>  
> --- 
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
> "zfs-macos" group.
> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an 
> email to zfs-macos+unsubscr...@googlegroups.com.
> For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

-- 

--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"zfs-macos" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to zfs-macos+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

Reply via email to