Thanks Jaap.
It worked after a while, cannot understand why as
for sure the file had been synced before (as the snapshot proves).
I'll be using Zim from the Mac and the wuala sync  more or less every
weekend, so I'll start with -debug
every Monday and keep the list informed.

Agus

On Sun, Mar 16, 2014 at 7:54 PM, Jaap Karssenberg
<jaap.karssenb...@gmail.com> wrote:
> Agustin,
>
> Afraid I can't tell you what is wrong in your case. If the file exists and
> zim is pointing to the right file (two things to make sure), zim should
> either show the page, or show a grey screen if some error occured while
> loading.
>
> Maybe try running "zim --debug" to see if something weird pops up there.
>
> Regards,
>
> Jaap
>
>
>
> On Mon, Mar 10, 2014 at 10:23 AM, Agustin Lobo <aloboa...@gmail.com> wrote:
>>
>> I made a zim subpage in the mac. My notebook folder
>> is sync with wuala. Now, while I do have the correct file on the
>> linux machine, it is empty in zim (linux).
>> See screenshot:
>> https://dl.dropboxusercontent.com/u/3180464/zimproblem.jpeg
>>
>> Thanks for any help!
>> Agus
>>
>> --
>> Agustin Lobo
>> aloboa...@gmail.com
>>
>> _______________________________________________
>> Mailing list: https://launchpad.net/~zim-wiki
>> Post to     : zim-wiki@lists.launchpad.net
>> Unsubscribe : https://launchpad.net/~zim-wiki
>> More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp
>
>



-- 
Agustin Lobo
aloboa...@gmail.com

_______________________________________________
Mailing list: https://launchpad.net/~zim-wiki
Post to     : zim-wiki@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~zim-wiki
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to