Dan Price wrote:
> On Tue 02 Oct 2007 at 07:35AM, Konstantin Gremliza wrote:
>>
>>     Someone earlier stated that this was also broken in SXDE-- as far as
>>     I know that is *not* the case.  One of the reasons this has been a
>>     troublesome area is that in Nevada the /dev zones implementation is
>>     radically different from S10, due to the existence of the "devnames"
>>     project in Nevada.  Hence the S10 and Nevada code is pretty in this
>>     area.
>>
>>             -dp
>>
>>
>> Before I posted this to [zone-discuss] I tried again on SXDE 09/07, and the
>> same problem occured.
>> Adding a device match will not create any device files in ZONEPATH/dev.
> 
> Konstantin, we'll go back and retest SXDE 9/07, although at present we
> don't have a bug for this problem open against SXDE.  As I said, the
> code is basically completely different in that area between SXDE and
> S10, so it would have to be a new and different bug.
> 
> My desktop is a SPARC box running build 72 (which AFAIK is SXDE 9/07)
> and I don't see this there; this is an example of adding, then
> removing a pseudo device in a basic test:
>   
>   # uname -a 
>   SunOS snowdog 5.11 snv_72 sun4u sparc SUNW,A70
>   # ls -l /aux/foo/root/dev/lockstat
>   /aux/foo/root/dev/lockstat: No such file or directory
>   # zonecfg -z foo 'add device; set match=/dev/lockstat; end'
>   # zoneadm -z foo reboot
>   # ls -l /aux/foo/root/dev/lockstat
>   crw-r--r--   1 root     sys       89,  0 Oct  3 02:55 
> /aux/foo/root/dev/lockstat
>   # zonecfg -z foo 'remove device match=/dev/lockstat'
>   # zoneadm -z foo reboot
>   # ls -l /aux/foo/root/dev/lockstat
>   /aux/foo/root/dev/lockstat: No such file or directory
> 
> (Please note that I'm not advising that anyone add /dev/lockstat to
> their zone; I simply used it as a test case).
> 
> Perhaps you could post your SXDE test case?
> 
>         -dp
> 
> - 
> Daniel Price - Solaris Kernel Engineering - [EMAIL PROTECTED] - 
> blogs.sun.com/dp
> _______________________________________________
> zones-discuss mailing list
> zones-discuss@opensolaris.org

Hi
I tried build 74,
add device
set match=/dev/dsk/c0t0d0s7
end
add device
set match=/dev/rdsk/c0t0d0s7
end

rebooted zone and device is there ( verified it wasn't before hand )
We need the user case that fails.

Enda
_______________________________________________
zones-discuss mailing list
zones-discuss@opensolaris.org

Reply via email to