Bangalore, Suresh wrote:
> Hi Gurus
> We have a non-global zone which is currently configured, installed and 
> running.
> Now Customer wants to add /dev/ttyp* to the non-global zone.
> Tried adding to the zonecfg using adding
> device
>         match: /dev/ttyp*
> and then rebooted the zone. This doesn't work.
It should work, what is your customer running ( 8/07 has a problem with 
adding devices, or systems running 120012-14/120011-14 )

Also why are they doing this, adding one half of the pseudo teminal to a 
non-global zone?

> Is there any way to configure this without uninstalling and reinstalling 
> the zone again.
> Thanks
> Suresh
> ------------------------------------------------------------------------
> This e-mail and any attachments may contain confidential information 
> that is intended solely for the use of the intended recipient and may be 
> subject to copyright. If you receive this e-mail in error, please notify 
> the sender immediately and delete the e-mail and its attachments from 
> your system. You must not disclose, copy or use any part of this e-mail 
> if you are not the intended recipient. Any opinion expressed in this 
> e-mail and any attachments is not an opinion of RailCorp unless stated 
> or apparent from its content. RailCorp is not responsible for any 
> unauthorised alterations to this e-mail or any attachments. RailCorp 
> will not incur any liability resulting directly or indirectly as a 
> result of the recipient accessing any of the attached files that may 
> contain a virus.
> ------------------------------------------------------------------------
> _______________________________________________
> zones-discuss mailing list

zones-discuss mailing list

Reply via email to