On 05/29/10 12:25 AM, Jerry Jelinek wrote:
On 05/26/10 17:14, Ian Collins wrote:
I have just restarted a b133 host with several zones and no none of them
will boot. They all report:

# zoneadm -z svn boot
zone 'svn': ERROR: no active dataset.
zone 'svn':
zoneadm: zone 'svn': call to zoneadmd failed

I've seen this mentioned as an issue after an upgrade, but this system
only has one BE (the active one) and all I have done is a restart.

Is there any way to get them back?

You haven't provided any information to enable anyone
to help you.

I thought I had, all I did was a reboot.

Are the datasets still there?

Yes.

What does 'zfs list' show?

rpool                               46.3G   542G  81.5K  /rpool
rpool/ROOT                          5.98G   542G    21K  legacy
rpool/ROOT/opensolaris              5.98G   542G  5.93G  /
rpool/build                          438M   542G   424M  /build
rpool/depot                           42K   542G    24K  /depot
rpool/dump                          3.00G   542G  3.00G  -
rpool/export                        16.0M   542G    23K  /export
rpool/export/home                   16.0M   542G    23K  /export/home
rpool/export/home/admin             15.9M   542G  15.9M  /export/home/admin
rpool/on                             545M   542G   545M  /rpool/on
rpool/play                          17.0G   542G    27K  /rpool/play
rpool/play/test                     6.68G   542G  6.68G  /rpool/play/test
rpool/play/vol10G                   10.3G   552G  21.5M  -
rpool/swap                          3.28G   545G  52.3M  -
rpool/vdi                           14.2G   542G  13.9G  /vdi
rpool/zoneRoot                      1.28G   542G    26K  /zoneRoot
rpool/zoneRoot/svn                   439M   542G    24K  /zoneRoot/svn
rpool/zoneRoot/ftp              472M   542G    24K  /zoneRoot/ftp
rpool/zoneRoot/ftp/ROOT         472M   542G    21K  legacy
rpool/zoneRoot/ftp/ROOT/zbe     472M   542G   470M  legacy
rpool/zoneRoot/ldap            32.9M   542G    25K  /zoneRoot/ldap
rpool/zoneRoot/ldap/ROOT       32.9M   542G    21K  legacy
rpool/zoneRoot/ldap/ROOT/zbe   32.8M   542G   369M  legacy
rpool/zoneRoot/pdc              369M   542G    24K  /zoneRoot/pdc
rpool/zoneRoot/pdc/ROOT         369M   542G    21K  legacy
rpool/zoneRoot/pdc/ROOT/zbe     369M   542G   366M  legacy


None of the zones boot.

What is the zonepath of one of the zones which won't
boot?  Did you do anything with your BE's on this system
since you installed the zone?

zonepath=/zoneRoot/svn

ls /zoneRoot/svn/
dev  root

There is only one BE. the system was installed with b133.

--
Ian.

_______________________________________________
zones-discuss mailing list
zones-discuss@opensolaris.org

Reply via email to