A piece of info I left out which appears to be relevant is that I was 
running the standalone server and its client on the same machine. 
Perhaps this is not supported?  I am not seeing the problem in a 
clustered deployment with 5 zookeeper instances.

Thanks,

Juan

Juan Ramirez wrote:
> Mahadev Konar wrote:
>> Hi Juan,
>>   Can you tell us what you are doing in your client code and when you
>> see this problem?
> 
> Hi, Mahadev.  It seems to happen when attempting to create a new node. 
> Might be a timing issue because it does not happen all the time.  The 
> client code where this happens is quite simple:
> 
>      if (keeper.exists(path, false) == null) {
>          file = keeper.create(path, "hello".getBytes(),
>              ZooDefs.Ids.OPEN_ACL_UNSAFE, flags);
> 
>  >You are running with a standalone zookeeper server
>> right?
>>
> 
> Correct.
> 
> Thanks,
> 
> Juan
> 
> 
> -------------------------------------------------------------------------
> This SF.net email is sponsored by: Microsoft
> Defy all challenges. Microsoft(R) Visual Studio 2008.
> http://clk.atdmt.com/MRT/go/vse0120000070mrt/direct/01/
> _______________________________________________
> Zookeeper-user mailing list
> Zookeeper-user@lists.sourceforge.net
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/zookeeper-user


-------------------------------------------------------------------------
This SF.net email is sponsored by: Microsoft
Defy all challenges. Microsoft(R) Visual Studio 2008.
http://clk.atdmt.com/MRT/go/vse0120000070mrt/direct/01/
_______________________________________________
Zookeeper-user mailing list
Zookeeper-user@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/zookeeper-user

Reply via email to