I have a strange issue with ActionInfo under CMF 1.5

Debugging output:

> /opt/zope/instances/plone21z28cmf15/Products/CMFCore/ActionInformation.py(98)__getitem__()
-> return value
(Pdb) value
<bound method ActionInfo._getURL of {'category': 'user', 'available': True, 'title': 'My Folder', 'url': <bound method ActionInfo._getURL of {...}>, 'name': 'My Folder', 'visible': True, 'allowed': True, 'id': 'mystuff', 'permissions': ('View',)}>
(Pdb) self._lazy_keys
[]
(Pdb) value.im_class
<class Products.CMFCore.ActionInformation.ActionInfo at 0x24bc840>
(Pdb) value.im_self
{'category': 'user', 'available': True, 'title': 'My Folder', 'url': <bound method ActionInfo._getURL of {...}>, 'name': 'My Folder', 'visible': True, 'allowed': True, 'id': 'mystuff', 'permissions': ('View',)}

Resulting url:
http://localhost:8080/testsite/%3Cfunction%20_getURL%20at%200x248bc30%3E

I'm using the Plone 2.1 bundle from https://svn.plone.org/svn/plone/bundles/2.1-CMF1.5/ with Zope 2.8 from svn. If you want to reproduce the bug logout, click on join and create an account. On the next page click on "log in" below "Click the button to log in immediately." and you will see the error on the next page.

I was unable to debug the bug. It might be related to the CMFFormController but I can't see how.

Christian

_______________________________________________
Zope-CMF maillist  -  Zope-CMF@lists.zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-cmf

See http://collector.zope.org/CMF for bug reports and feature requests

Reply via email to