Hi,

I've got a problem with CMF on Zope 2.12.13. I'm sure it's just a bit of  
configuration I'm missing but I'm getting the following error when I try  
and add a site to fresh buildout:

Traceback (innermost last):
   Module ZPublisher.Publish, line 127, in publish
   Module ZPublisher.mapply, line 77, in mapply
   Module ZPublisher.Publish, line 47, in call_object
   Module Products.CMFDefault.factory, line 59, in addConfiguredSite
   Module OFS.ObjectManager, line 366, in _setObject
   Module zope.container.contained, line 329, in notifyContainerModified
   Module zope.event, line 23, in notify
   Module zope.component.event, line 26, in dispatch
   Module zope.component._api, line 138, in subscribers
   Module zope.component.registry, line 323, in subscribers
   Module zope.interface.adapter, line 575, in subscribers
   Module zope.component.event, line 33, in objectEventNotify
   Module zope.component._api, line 138, in subscribers
   Module zope.component.registry, line 323, in subscribers
   Module zope.interface.adapter, line 575, in subscribers
   Module advitam.site.navigation.navigation, line 44, in FolderChange
   Module zope.site.hooks, line 95, in adapter_hook
   Module advitam.site.navigation.navigation, line 20, in __init__
   Module Products.CMFCore.PortalFolder, line 191, in contentIds
   Module Products.CMFCore.PortalFolder, line 184, in contentItems
   Module Products.CMFCore.PortalFolder, line 153, in _filteredItems
   Module Products.CMFCore.utils, line 123, in getToolByName
AttributeError: portal_types

Thanks for any pointers!

Charlie
-- 
Charlie Clark
Managing Director
Clark Consulting & Research
German Office
Helmholtzstr. 20
Düsseldorf
D- 40215
Tel: +49-211-600-3657
Mobile: +49-178-782-6226
_______________________________________________
Zope-CMF maillist  -  Zope-CMF@zope.org
https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-cmf

See https://bugs.launchpad.net/zope-cmf/ for bug reports and feature requests

Reply via email to