Using relative paths doesn't seem to work as i
thought.
For example :
I have a Plone site "Plone"
Under that i have a folder object named "Sales"
In Sales i have a Page Template object named
"SalesPage".
I also put an "index_html" file object inside Sales
Folder.
I thought that the href inside index_html linking to
SalesPage to the same folder would be "./SalesPage".
This works fine from inside the ZMI witch gives me
"http://localhost:8080/Plone/Sales/SalesPage";.
The problem is when i try to see the page from outside
ZMI witch gives me "http://localhost/SalesPage";.

So i had to change the href to "./Sales/SalesPage"
This one gives
"http://localhost:8080/Plone/Sales/Sales/SalesPage";
inside ZMI and
"http://localhost/Plone/Sales/SalesPage"; outside the
ZMI.
The funny thing is that they both work and give the
page i wantto see but i thing
"http://localhost:8080/Plone/Sales/Sales/SalesPage";
sould not work since i do not have any
"/Plone/Sales/Sales" Folder object.

I use Zope 2.7.0 on Windows XP Pro and i have
installed Hotfix_20040714
Could anyone help me on this?
How sould i reffer to current folder instead of "."
from an html inside this folder?


Thanks in advance.





        

        
                
___________________________________________________________ 
Χρησιμοποιείτε Yahoo!; 
Βαρεθήκατε τα ενοχλητικά μηνύματα (spam); Το Yahoo! Mail 
διαθέτει την καλύτερη δυνατή προστασία κατά των ενοχλητικών 
μηνυμάτων http://login.yahoo.com/config/mail?.intl=gr 

_______________________________________________
Zope-DB mailing list
Zope-DB@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-db

Reply via email to