Hi all,

I've got what should be 2 identical repoze.plone (zope+plone+wsgi)
instances running on 2 centos machines.  The first machine I installed
and setup.  The second machine was setup by another admin based on my
instructions (so it's possible there's something different, but they
appear identical to me.)

What I'm doing is migrating a plone 3.1 site from one machine to the
other by way of a filesystem copy of Data.fs and Products directory.
I come across the following error in zeo.log:

[Fri May 16 08:45:30 2008] [error]   File
"/sites/www.jgsullivan.com-http-80/lib/python2.4/site-packages/zopelib-2.10.5.0-py2.4-linux-i686.egg/ZODB/serialize.py",
line 537, in load_oid
[Fri May 16 08:45:30 2008] [error]     return self._conn.get(oid)
[Fri May 16 08:45:30 2008] [error]   File
"/sites/www.jgsullivan.com-http-80/lib/python2.4/site-packages/zopelib-2.10.5.0-py2.4-linux-i686.egg/ZODB/Connection.py",
line 213, in get
[Fri May 16 08:45:30 2008] [error]     p, serial =
self._storage.load(oid, self._version)
[Fri May 16 08:45:30 2008] [error]   File
"/sites/www.jgsullivan.com-http-80/lib/python2.4/site-packages/zopelib-2.10.5.0-py2.4-linux-i686.egg/ZEO/ClientStorage.py",
line 727, in load
[Fri May 16 08:45:30 2008] [error]     return self.loadEx(oid, version)[:2]
[Fri May 16 08:45:30 2008] [error]   File
"/sites/www.jgsullivan.com-http-80/lib/python2.4/site-packages/zopelib-2.10.5.0-py2.4-linux-i686.egg/ZEO/ClientStorage.py",
line 750, in loadEx
[Fri May 16 08:45:30 2008] [error]     data, tid, ver =
self._server.loadEx(oid, version)
[Fri May 16 08:45:30 2008] [error]   File
"/sites/www.jgsullivan.com-http-80/lib/python2.4/site-packages/zopelib-2.10.5.0-py2.4-linux-i686.egg/ZEO/ServerStub.py",
line 196, in loadEx
[Fri May 16 08:45:30 2008] [error]     return self.rpc.call("loadEx",
oid, version)
[Fri May 16 08:45:30 2008] [error]   File
"/sites/www.jgsullivan.com-http-80/lib/python2.4/site-packages/zopelib-2.10.5.0-py2.4-linux-i686.egg/ZEO/zrpc/connection.py",
line 646, in call
[Fri May 16 08:45:30 2008] [error]     raise inst # error raised by server
[Fri May 16 08:45:30 2008] [error] CorruptedDataError: Error reading
oid 0x01.  Found
'pq\\x04U\\x08\\x00\\x00\\x00\\x00\\x00\\x00\\x11\\x97q\\x05QU\\x0cpackage_nameq\\x06U\\x1bProducts'
at 4205742


Anyone know what the cause for this might be?  The 2 Data.fs files on
the different machines have the same size.

-Dave
_______________________________________________
Zope-DB mailing list
Zope-DB@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-db

Reply via email to