I know some people have helped me on this thread before but Ive had chance
to look at this again and Im still stumped on this.

Newly created 2.2 objects still have a problem. Using custom class in Zope
2.2.0.

 Thanks.

> ----- Original Message -----
> From: "Andy McKay" <[EMAIL PROTECTED]>
> To: <[EMAIL PROTECTED]>
> Sent: Tuesday, August 15, 2000 11:05 AM
> Subject: [Zope] copy / paste support
>
>
> > When trying to copy an item I get the following item on paste:
> >
> > One or more items referred to in the clipboard data was not found. The
> item
> > may have been moved or deleted after you copied it.
> >
> > This is a custom python class which is catalogued. Ive no idea why this
is
> > happening. Any ideas?
> >
> > --
> >      Andy McKay, Developer, ActiveState
> >      http://www.ActiveState.com
> >      Programming for the People
> >
> >
> > _______________________________________________
> > Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
> > http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
> > **   No cross posts or HTML encoding!  **
> > (Related lists -
> >  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
> >  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )
> >
>
>
> _______________________________________________
> Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
> http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
> **   No cross posts or HTML encoding!  **
> (Related lists -
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )
>


_______________________________________________
Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope )

Reply via email to