The first page I try and load after restarting the zserver invariably contains
the following error.

It always occurs *after* the page has successfully been rendered (I have added
debugging so that I can see the path traversal, and SQL statements executed).
Hitting reload will then display the page properly, and I won't see the error
again until i restart the server.

(The actual text from the html source is
'Cannot pickle <type 'module'> objects')

It seems perfectly reasonable to me that you can't pickle a module, but what
I'm having trouble understanding is why zope is trying to. Can anyone suggest
a way that I could try and track down why this is happening?



Zope has encountered an error while publishing this resource. 

Error Type: UnpickleableError
Error Value: Cannot pickle objects


Traceback (innermost last):
        File /export/home/toby/zope/Zope2/lib/python/ZPublisher/, line 222, 
in publish_module
        File /export/home/toby/zope/Zope2/lib/python/ZPublisher/, line 187, 
in publish
        File /export/home/toby/zope/Zope2/lib/python/Zope/, line 221, in 
        (Object: proj)
        File /export/home/toby/zope/Zope2/lib/python/ZPublisher/, line 175, 
in publish
        File /export/home/toby/zope/Zope2/lib/python/Zope/, line 235, in 
        File /export/home/toby/zope/Zope2/lib/python/ZODB/, line 251, in 
        File /export/home/toby/zope/Zope2/lib/python/ZODB/, line 349, in 
        (Info: (('Products.ExternalMethod.ExternalMethod', 'ExternalMethod'), 
'\000\000\000\000\000\000\032 ', ''))
UnpickleableError: (see above)

  [ Toby Sargeant : Inpharmatica : Developer : [EMAIL PROTECTED] ]
      [ : 020 7631 4644 fax 020 7631 4844 ]

Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - )

Reply via email to