Andy, look at the documentation in z2.py for the "-M" switch that writes out
a debug log of method accesses.

Then visit http://www.zope.org/Members/mcdonc/HowTos/DEBUG-LOG

It tells you how to track down hangs via stuff in your debug log.

----- Original Message -----
From: "Andy McKay" <[EMAIL PROTECTED]>
To: <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Thursday, January 25, 2001 5:08 PM
Subject: [Zope-dev] Server seems to stop responding.


> OS: Win2K
> Zope: 2.2.4b1, using ZServer direct
> Site, large catalog roughly 20,000 items, database size 839 MB.
>
> Problem:
>
> Zope's running quite happily, and then all of a sudden will stop
responding
> to incoming requests. A restart and its fine. There is no memory leak
> (memory usage is very low), no other resources consuming space. All log
> files say nothing. There seems to be no obvious trigger or thing to cause
> it, only time (or use).
>
> Im at wits end to figure out:
> a) where to start debugging (apart from log files, Control Panel debug
etc)
> and
> b) solution...
>
> Any help will get my undying gratitude...
>
> --
>   Andy McKay.
>
>
>
>
> _______________________________________________
> Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
> http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
> **  No cross posts or HTML encoding!  **
> (Related lists -
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope )
>
>


_______________________________________________
Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope )

Reply via email to