This is an artifact of a problem in the reindexing code that should be gone
in the next release.

----- Original Message -----
From: "Chris Withers" <[EMAIL PROTECTED]>
To: <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Thursday, March 01, 2001 12:36 PM
Subject: [Zope-dev] Weird Re-Indexing Errors after move to Zope 2.3.1b1


> Hi,
>
> Since moving one of our servers from Zope 2.2.4 to 2.3.1b1, we've been
> frequently getting this weird error when trying to do something that
requires an
> object to be re-indexed in the Catalog:
>
> Error Type:  AttributeError
> Error Value: 'tuple' object has no attribute 'append'
>
> Traceback:
>  Traceback (innermost last):
>
> <snip>
>
>   File /usr/local/zope/cases/Products/aProduct/aProduct.py, line xxx, in
> index_something
>     (Object: Traversable)
>   File
> /usr/local/zope/Zope-2.3.1b1-src/lib/python/Products/ZCatalog/ZCatalog.py,
line
> 411, in
> catalog_object
>     (Object: Traversable)
>   File
/usr/local/zope/Zope-2.3.1b1-src/lib/python/Products/ZCatalog/Catalog.py,
> line 382, in
> catalogObject
>   File /usr/local/zope/current/lib/python/SearchIndex/UnTextIndex.py, line
394,
> in index_object
>   File /usr/local/zope/current/lib/python/SearchIndex/UnTextIndex.py, line
305,
> in
> insertReverseIndexEntry
> AttributeError: 'tuple' object has no attribute 'append'
>
> Any ideas what's going on here or how to fix it?
>
> cheers,
>
> Chris
>
> _______________________________________________
> Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
> http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
> **  No cross posts or HTML encoding!  **
> (Related lists -
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope )
>


_______________________________________________
Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope )

Reply via email to