sorry for sending this to the list again, but i would _really_ appreciate
some help with the matter. thanks =)



i created a zope product called, XnetPage, which is basically a folderish
dtml document/zwikipage

the source for the product can be seen at

it's been a bumpy ride, but everything's gone well so far.

however, i have run into a problem which is beyond me. it is with regards to
error messages.

whenever, the text of the xnetpage is rendered, and there's an error... lets
say that i call <dtml-var hmz> and hmz, hasn't been defined... instead of
displaying a NameError, or whatever the appropriate error should be, it
gives me a TypeError

i even installed ZDebug, but, it's of no help here :/

in fact, the error message is over-ridden by the one in

i have included a sample error traceback below, and hope that someone can
enlighten me as to what's wrong.

most of the code in the product is from the zwiki product, and some of the
voodoo magic is beyond me ;p

thanks in advance

  File /home/zope/k1/lib/python/DocumentTemplate/, line 538, in
    (Object: test_page)
  File /home/zope/k1/lib/python/Products/ZDebug/, line 259, in
  File /home/zope/k1/lib/python/Products/ZDebug/, line 228, in
  File /home/zope/k1/lib/python/Products/ZDebug/, line 155, in
  File /home/zope/k1/lib/python/Products/ZDebug/, line 74, in
  File /home/zope/k1/lib/python/ZPublisher/, line 935, in
  File /home/zope/k1/lib/python/Products/XnetPage/, line 811, in
    (Object: test_page
TypeError: call of non-function (type string)

best regards, tav

Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - )

Reply via email to