Hey Gregor,

Yep, thats the ticket. I just removed the encryption from Client Server. I
have the scheme now I described to where another Zope displays the
information on a development Zope and then shows info on one or more
production zopes. An anybody can sync Zope's up. I keep looking at this and
wanting to package it up, but just havent gotten around to it yet...

Good guiness in Dublin though. Lucky guy.

Cheers.
--
  Andy McKay.


----- Original Message -----
From: "Gregor Heine" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "Andy McKay" <[EMAIL PROTECTED]>
Cc: <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Monday, April 30, 2001 2:39 PM
Subject: Re: [Zope-dev] manage_debug


> Hi Andy,
>
> Whoops, seems like some relict from the Client/Server Product, right?!?
> Actually I was planning to release a new version of that product, but
unfortunately I have quit cdc in Frankfurt a while
> ago and I'm working for Iona Technologies in Dublin now, and now my work
hasn't much to do with Zope any more. :(
> But, one of the last things I did for cdc was some work on this product
and one thing was working on the encryption
> part, making it optional. Yet, I have the not really finished the code but
I've taken it with me to Dublin. So, I hope to
> be able to spend one or the the other weekend working on Client/Server
Product (as well as on ExtFile) and
> contribute a little to the zope community (to which I still have a great
affection). So I will definitely stay on the zope-
> dev mailing list, follow the discussions and keep in contact with all you
great Zopistas out there!
>
> Cheers,
>
> Gregor!
>
> ----- Original Message -----
> From: "Andy McKay" <[EMAIL PROTECTED]>
> To: "Chris McDonough" <[EMAIL PROTECTED]>, <[EMAIL PROTECTED]>
> Subject: Re: [Zope-dev] manage_debug
> Date: Fri, 27 Apr 2001 12:52:14 -0700
>
>
> > I removed some twofish.dll's and this solved this problem. Wierd.
> > --
> >   Andy McKay.
> >
> >
> > ----- Original Message -----
> > From: "Chris McDonough" <[EMAIL PROTECTED]>
> > To: "Andy McKay" <[EMAIL PROTECTED]>; <[EMAIL PROTECTED]>
> > Sent: Friday, April 27, 2001 10:55 AM
> > Subject: Re: [Zope-dev] manage_debug
> >
> >
> > > Gad, I have a rough time with that "reading the version" thing, sorry.
> > ;-)
> > >
> > > I haven't seen this behavior.
> > >
> > >
> > > ----- Original Message -----
> > > From: "Andy McKay" <[EMAIL PROTECTED]>
> > > To: <[EMAIL PROTECTED]>
> > > Sent: Friday, April 27, 2001 1:56 PM
> > > Subject: [Zope-dev] manage_debug
> > >
> > >
> > > > Clicking on manage_debug kills Zope, honest. Anyone else seen this?
> > > Nothing
> > > > printed to stderr or anything useful. Sigh.
> > > >
> > > > B 29501752 2001-04-27T17:50:02 GET
/Control_Panel/DebugInfo/manage_main
> > > > I 29501752 2001-04-27T17:50:02 0
> > > >
> > > > Windows 2K, Zope 2.3.0.
> > > >
> > > > Cheers.
> > > > --
> > > >   Andy McKay.
> > > >
>


_______________________________________________
Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope )

Reply via email to