Hmm its Friday afternoon syndrome. Time for a bit of debugging me thinks.

Cheers.
--
  Andy McKay.


----- Original Message -----
From: "Phil Harris" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "Andy McKay" <[EMAIL PROTECTED]>; <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Friday, May 25, 2001 4:58 PM
Subject: Re: [Zope-dev] Zope hanging on startup


> Weird, same thing just starting happening to me a few minutes ago?!?!
>
> Win2k
> Zope 2.3.2
>
> Phil
> ----- Original Message -----
> From: "Andy McKay" <[EMAIL PROTECTED]>
> To: <[EMAIL PROTECTED]>
> Sent: Saturday, May 26, 2001 12:53 AM
> Subject: [Zope-dev] Zope hanging on startup
>
>
> > Anyone else getting occasional hangs from Zope on start up? Sometimes it
> > starts, sometimes it seems to just hang from command line or service.
> >
> > Windows 2k
> > Zope 2.3.0
> >
> > Cheers.
> > --
> >   Andy McKay.
> >
> >
> >
> >
> > _______________________________________________
> > Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
> > http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
> > **  No cross posts or HTML encoding!  **
> > (Related lists -
> >  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
> >  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope )
>
>
> _______________________________________________
> Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
> http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
> **  No cross posts or HTML encoding!  **
> (Related lists -
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope )
>


_______________________________________________
Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope )

Reply via email to