Looks good. The last time I run the test, the testing
tool crashed all the time :)

- aj
----- Original Message -----
From: "Stefane Fermigier" <[EMAIL PROTECTED]>
To: <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Friday, February 15, 2002 13:02
Subject: [Zope-dev] Webdav conformance testing with litmus


Hi,

just came across the litmus WebDAV compliance testing tool on
www.webdav.org, and ran it on zope 2.5.0. Here's the result:

-> running `basic':
 0. init.................. pass
 1. begin................. pass
 2. options............... pass
 3. put_get............... pass
 4. mkcol_over_plain...... pass
 5. delete................ pass
 6. delete_null........... pass
 7. mkcol................. pass
 8. mkcol_again........... pass
 9. delete_coll........... pass
10. mkcol_no_parent....... pass
11. mkcol_with_body....... pass
12. finish................ pass
<- summary for `basic': of 13 tests run: 13 passed, 0 failed. 100.0%
-> running `copymove':
 0. init.................. pass
 1. begin................. pass
 2. copy_init............. pass
 3. copy_simple........... pass
 4. copy_overwrite........ pass
 5. copy_cleanup.......... pass
 6. copy_coll............. pass
 7. move.................. pass
 8. move_coll............. pass
 9. move_cleanup.......... pass
10. finish................ pass
<- summary for `copymove': of 11 tests run: 11 passed, 0 failed. 100.0%
-> running `props':
 0. init.................. pass
 1. begin................. pass
 2. propfind_invalid...... pass
 3. propfind_invalid2..... pass
 4. propfind_d0........... pass
 5. propinit.............. pass
 6. propset............... pass
 7. propget............... pass
 8. propmove.............. pass
 9. propget............... pass
10. propdeletes........... pass
11. propget............... pass
12. propreplace........... FAIL (line 349: HTTP error:
http%3A//192.168.2.12%3A8081/litmus/prop2: HTTP/1.1 404 Not Found
http%3A//192.168.2.12%3A8081/litmus/prop2: HTTP/1.1 404 Not Found
http%3A//192.168.2.12%3A8081/litmus/prop2: HTTP/1.1 404 Not Found
http%3A//192.168.2.12%3A8081/litmus/prop2: HTTP/1.1 404 Not Found
http%3A//192.168.2.12%3A8081/litmus/prop2: HTTP/1.1 404 Not Found)
13. propget............... FAIL (Property
{http://webdav.org/neon/litmus/}prop9 had value value9, expected newvalue9)
14. propnullns............ pass
15. propget............... FAIL (No value given for property {}nonamespace)
16. propinit.............. pass
17. propmanyns............ pass
18. propget............... pass
19. propcleanup........... pass
20. finish................ pass
<- summary for `props': of 21 tests run: 18 passed, 3 failed. 85.7%

Hope that helps someone. (I'm trying to debug a problem with Zope,
WebDAV and DreamWeaver, and I was glad that this tool was available to
check that most of litmus' fonctional tests pass).

  S.

--
Stéfane Fermigier, Tel: +33 (0)6 63 04 12 77 (mobile).
http://nuxeo.com/ & http://portalux.com/ & http://aful.org/

_______________________________________________
Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists -
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope )



_______________________________________________
Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists -
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope )

Reply via email to