It's not a good idea to mix HTML and STX.. STX (at least using the
DocumentWithImages class for the document) has its own notation for
including image, e.g.

    "DTML error message indicating that it cannot find a
    variable.":img:7-1:Figures/7-1.png

It was only by accident that using HTML tags to place images into STX to
work for you, unfortunately.

On Wed, 2003-11-12 at 15:00, Casey Duncan wrote:
> On Wed, 12 Nov 2003 20:43:51 +0100
> Max M <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> 
> > I have a site with lots of structured text.
> > 
> > There are many <img src='/some/image'> tags in the texts. But after 
> > upgrading from Zope 2.51 to Zope 2.61, I get broken images all over the 
> > place.
> > 
> > Example::
> > 
> >      <img src='images/kreativ.jpg' align='left'>
> > 
> > This tag is turned into::
> > 
> >      <img src="%3Ccode">images/kreativ.jpg align='left'&gt;
> > 
> > While::
> > 
> >      <img src="images/kreativ.jpg" align="left">
> 
> I think this is because single quotes are used to designate inline preformatted code 
> sections. This causes unintended markup to occur inside image tags containing single 
> quotes.
> 
> Maybe you can just mass replace the single quotes with double quotes.
> 
> -Casey
> 
> _______________________________________________
> Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
> http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
> **  No cross posts or HTML encoding!  **
> (Related lists - 
>  http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
>  http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope )


_______________________________________________
Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope )

Reply via email to