-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Julien Anguenot wrote:

> I'm stuck with a PT behavior I wasn't expecting at all.
> 
> Let's say I got this PT sample :
> 
> <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
> <doc xmlns:tal="http://namespace.zope.org/tal/";>
>   <span tal:replace="string:foo"/>
> </doc>
> 
> Then when I render this sample I get the exact above document. The 'tal'
> instruction has not been processed !
> 
> The exact equivalent in dtml would gimme what I was expecting. (i.e : a
> preprocessing of the dtml tags)
> 
> The behavior is the same with Zope2 and Zope3 PTs.
> 
> Can I consider this as a bug that needs to be fixed ? Or am I missing
> something here because it's pretty late :)

The namespace URI is incorrect;  it should be
http://xml.zope.org/namespaces/tal
(see TAL/TALDefs.py).

Tres.
- --
===================================================================
Tres Seaver          +1 202-558-7113          [EMAIL PROTECTED]
Palladion Software   "Excellence by Design"    http://palladion.com
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.1 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Thunderbird - http://enigmail.mozdev.org

iD8DBQFDcr58+gerLs4ltQ4RArLVAKCJORTYvi/vjAgzPIlRL1nFH7hVjACffxik
iqsLj5A+Ungdf2j8kHxN+IE=
=Pmsg
-----END PGP SIGNATURE-----

_______________________________________________
Zope-Dev maillist  -  Zope-Dev@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope )

Reply via email to