Another quickie problem report - no time to investigate further right
now, but can anybody else reproduce?  If so, I'll try to fix tomorrow...

In a fresh 2.9.0-b1 instance, made via bin/mkzopeinstance, I get this
when I click the "Import/Export" button in the ZMI:

Site Error

An error was encountered while publishing this resource.

Error Type: OSError
Error Value: [Errno 2] No such file or directory:

And the traceback is:

Traceback (innermost last):
  Module ZPublisher.Publish, line 113, in publish
  Module ZPublisher.mapply, line 88, in mapply
  Module ZPublisher.Publish, line 40, in call_object
  Module Shared.DC.Scripts.Bindings, line 311, in __call__
  Module Shared.DC.Scripts.Bindings, line 348, in _bindAndExec
  Module App.special_dtml, line 175, in _exec
  Module DocumentTemplate.DT_In, line 626, in renderwob
  Module DocumentTemplate.DT_Util, line 196, in eval
   - __traceback_info__: list_imports
  Module <string>, line 0, in ?
  Module OFS.ObjectManager, line 622, in list_imports
OSError: [Errno 2] No such file or directory:

Well, err, why are you looking there? That's not my instance home :-\
>From the control panel:

 Zope Version
(Zope 2.9.0-b1, python 2.4.2, linux2)
Python Version 2.4.2 (#1, Nov 3 2005, 23:58:28) [GCC 3.3.6 (Gentoo 3.3.6,
ssp-3.3.6-1.0, pie-8.7.8)]

System Platform linux2

SOFTWARE_HOME /home/pw/Zope-2.9.0b1-SoftwareHome/lib/python

ZOPE_HOME /home/pw/Zope-2.9.0b1-SoftwareHome

INSTANCE_HOME /home/pw/Z29Instance


Paul Winkler
Zope-Dev maillist  -
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - )

Reply via email to