Tino Wildenhain wrote:
> Am Sonntag, den 11.12.2005, 23:19 -0500 schrieb Paul Winkler:
> 
>>Another quickie problem report - no time to investigate further right
>>now, but can anybody else reproduce?  If so, I'll try to fix tomorrow...
>>
>>In a fresh 2.9.0-b1 instance, made via bin/mkzopeinstance, I get this
>>when I click the "Import/Export" button in the ZMI:
>>
>>Site Error
>>
>>An error was encountered while publishing this resource.
>>
>>Error Type: OSError
>>Error Value: [Errno 2] No such file or directory:
>>'/home/pw/Zope-2.9.0b1-SoftwareHome/import'
>>
>>And the traceback is:
> 
> ...
> 
>>OSError: [Errno 2] No such file or directory:
>>'/home/pw/Zope-2.9.0b1-SoftwareHome/import'
>>
>>
>>Well, err, why are you looking there? That's not my instance home :-\
> 
> I suspect its the feature which got introduced in 2.8? or so which
> has a browser for packets to import so you dont have to
> guess and type the name correctly. And to not have to
> copy the exaples to every instance home, it
> looks in Software-home too. 

Thanks for the explanation.

> 2 questions araise, though:
> 
> 1) why is Softwarehome/import not there?

Because it was conflicting with an in-place instance in a checkout which
would also install an 'import' directory.

> 2) why is the test not skipping the non existant
>    directory.

I think supporting $SOFTWARE_HOME/import is yagni and just complicates
things. Let's rip it out.

Philipp
_______________________________________________
Zope-Dev maillist  -  Zope-Dev@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope )

Reply via email to