/me scratches head. I only see the error when I use the bot's command line, a "normal" test run works fine.

$ python2.4 test.py -q --all
Running unit tests:
The following test left new threads behind:
testABOR (zope.server.ftp.tests.test_ftpserver.Tests)
New thread(s): [<_DummyThread(Dummy-36, started daemon)>]
  Ran 5869 tests with 0 failures and 0 errors in 223.199 seconds.
Running Testing.ZopeTestCase.zopedoctest.testLayerExtraction.TestLayer tests: Set up Testing.ZopeTestCase.zopedoctest.testLayerExtraction.TestLayer in 0.004 seconds.
  Ran 2 tests with 0 failures and 0 errors in 0.087 seconds.
Tearing down left over layers:
Tear down Testing.ZopeTestCase.zopedoctest.testLayerExtraction.TestLayer in 0.004 seconds.
Total: 5871 tests, 0 failures, 0 errors

Stefan


On 8. Sep 2006, at 20:00, Tres Seaver wrote:

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

[EMAIL PROTECTED] wrote:
The Buildbot has detected a failed build of Zope branches 2.9 2.4 Linux zc-buildbot.

Buildbot URL: http://buildbot.zope.org/

Build Reason: changes
Build Source Stamp: 7559
Blamelist: flox,jinty,shh

BUILD FAILED: failed test

sincerely,
 -The Buildbot

This set of failures appears to be due to the layer extraction tests
Whit added, and Stefan modified:

Traceback (most recent call last):
  File "test.py", line 112, in ?
    sys.exit(testrunner.run(defaults))
  File
"/home/buildbot/slave-zope.org/zc-buildbot--Linux--Zope--- trunk--2.4/build/lib/python/zope/testing/testrunner.py",
line 245, in run
    failed = run_with_options(options)
  File
"/home/buildbot/slave-zope.org/zc-buildbot--Linux--Zope--- trunk--2.4/build/lib/python/zope/testing/testrunner.py",
line 395, in run_with_options
    setup_layers, failures, errors)
  File
"/home/buildbot/slave-zope.org/zc-buildbot--Linux--Zope--- trunk--2.4/build/lib/python/zope/testing/testrunner.py",
line 566, in run_layer
    setup_layer(layer, setup_layers)
  File
"/home/buildbot/slave-zope.org/zc-buildbot--Linux--Zope--- trunk--2.4/build/lib/python/zope/testing/testrunner.py",
line 650, in setup_layer
    layer.setUp()
  File
"/home/buildbot/slave-zope.org/zc-buildbot--Linux--Zope--- trunk--2.4/build/lib/python/Testing/ZopeTestCase/zopedoctest/ testLayerExtraction.py",
line 38, in setUp
    transaction.commit()
  File
"/home/buildbot/slave-zope.org/zc-buildbot--Linux--Zope--- trunk--2.4/build/lib/python/transaction/_manager.py",
line 96, in commit
    return self.get().commit(sub, deprecation_wng=False)
  File
"/home/buildbot/slave-zope.org/zc-buildbot--Linux--Zope--- trunk--2.4/build/lib/python/transaction/_transaction.py",
line 395, in commit
    self._commitResources()
  File
"/home/buildbot/slave-zope.org/zc-buildbot--Linux--Zope--- trunk--2.4/build/lib/python/transaction/_transaction.py",
line 495, in _commitResources
    rm.commit(self)
  File
"/home/buildbot/slave-zope.org/zc-buildbot--Linux--Zope--- trunk--2.4/build/lib/python/ZODB/Connection.py",
line 484, in commit
    self._commit(transaction)
  File
"/home/buildbot/slave-zope.org/zc-buildbot--Linux--Zope--- trunk--2.4/build/lib/python/ZODB/Connection.py",
line 526, in _commit
    self._store_objects(ObjectWriter(obj), transaction)
  File
"/home/buildbot/slave-zope.org/zc-buildbot--Linux--Zope--- trunk--2.4/build/lib/python/ZODB/Connection.py",
line 560, in _store_objects
    self._cache[oid] = obj
ValueError: Cache values may only be in one cache.


--
Anything that, in happening, causes something else to happen,
causes something else to happen.  --Douglas Adams


_______________________________________________
Zope-Dev maillist  -  Zope-Dev@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope )

Reply via email to