On 3 June 2010 16:29, Tres Seaver <tsea...@palladion.com> wrote:
> -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
> Hash: SHA1
>
> Zope Tests Summarizer wrote:
>
>> Subject: FAILED : Zope Buildbot / zope2.12 slave-osx
>> From: jdriessen at thehealthagency.com
>> Date: Wed Jun  2 09:33:54 EDT 2010
>> URL: http://mail.zope.org/pipermail/zope-tests/2010-June/014779.html
>>
>> Subject: FAILED : Zope Buildbot / zope2 slave-osx
>> From: jdriessen at thehealthagency.com
>> Date: Wed Jun  2 09:36:11 EDT 2010
>> URL: http://mail.zope.org/pipermail/zope-tests/2010-June/014781.html
>
> These failures occur only on OSX:  I have no idea how to diagnose them.
>  The ComponentLookupError for '__main__.IFooMarker' shouldn't be able to
> fail at all.
>
>> Subject: FAILED : Zope Buildbot / ztk_win slave-win
>> From: jdriessen at thehealthagency.com
>> Date: Wed Jun  2 11:06:50 EDT 2010
>> URL: http://mail.zope.org/pipermail/zope-tests/2010-June/014782.html
>
> Just guessing, as the error message is in Dutch.  These failures appear
> to be due to Windows' unwillingness to unlink a file which is still
> being held open:  perhaps this is a sign of a leaked thread / subprocess?

Spot on. Changing the buildslave's language is only possible by
re-installing it. In the future we may setup a windows 7 buildslave in
English.

> BTW, thanks very much for expanding our platform coverage!

Our pleasure.

-- 
Jan-Jaap Driessen
_______________________________________________
Zope-Dev maillist  -  Zope-Dev@zope.org
https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope )

Reply via email to