On Mon, Jul 19, 2010 at 03:09:19PM +0300, Marius Gedminas wrote:
> On Mon, Jul 19, 2010 at 01:58:48PM +0200, Zope Tests Summarizer wrote:
> > Test failures
> > -------------
> > 
> > Subject: FAILED : Zope 3.4 Known Good Set / py2.4-32bit-linux
> > From: buildbot at pov.lt
> > Date: Sun Jul 18 21:00:40 EDT 2010
> > URL: http://mail.zope.org/pipermail/zope-tests/2010-July/016969.html
> > 
> > Subject: FAILED : Zope 3.4 Known Good Set / py2.5-32bit-linux
> > From: buildbot at pov.lt
> > Date: Sun Jul 18 22:00:39 EDT 2010
> > URL: http://mail.zope.org/pipermail/zope-tests/2010-July/016967.html
> 
> These two were caused by connectivity problems (svn: Unknown hostname
> 'svn.zope.org').  I don't know why the email message has no log
> attached.
> 
> *looks at the source code of message_formatter*
> 
> Duh!  Because there's no code to add build log output to the email,
> despite what the docstring says!  Look for yourself:
> http://docs.zope.org/zopetoolkit/process/buildbots.html#informing-the-zope-developer-community-about-build-results

I removed the misleading docstring text; if you want to see it for
yourself, look in the svn history:
http://zope3.pov.lt/trac/changeset/114848

Although if somebody actually _has_ the code to attach the last 80 log
lines to a message, I'd appreciate if they shared.

(I checked all the buildbot config links provided in buildbots.html;
none of them actually attach log text to the status message.)

Marius Gedminas
-- 
http://pov.lt/ -- Zope 3 consulting and development

Attachment: signature.asc
Description: Digital signature

_______________________________________________
Zope-Dev maillist  -  Zope-Dev@zope.org
https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope )

Reply via email to