On Sun, Oct 24, 2010 at 12:15:29AM +0300, Marius Gedminas wrote:
> On Sat, Oct 23, 2010 at 11:15:14PM +0300, Marius Gedminas wrote:
> > > Subject: FAILED : winbot / ztk_10 py_244_win32
> > > From: buildbot at winbot.zope.org
> > > Date: Fri Oct 22 17:05:07 EDT 2010
> > > URL: http://mail.zope.org/pipermail/zope-tests/2010-October/022057.html
> > 
> > One zope.testing (3.9.5) failure on Windows.  I can't shake the feeling
> > that it's just a matter of backporting the right zope.testrunner fixes,
> > but I don't see anything relevant in its svn logs.
> > 
> > When I try to reproduce under wine, I get four failures instead of one.
> > 
> > The failure in testrunner-layers.txt happens because the test runner
> > skips the unit test layer altogether, when run with -j2.
> 
> I think I got this.
> 
> zope.testing 3.9.5 uses zope.testing.testrunner to run its own tests.

I meant "uses zope.testrunner" here.

> -j2 forces the tests to run in the subprocess.
> 
> The subprocess executes bin\test-script.py, which is zope.testrunner,
> and has a different name for the unit test name.
> 
> Any ideas for a fix?  Should we force zope.testing to use itself to test
> itself?
> 
> Why doesn't this happen on Linux?
> 
> *checks*
> 
> Oh.  It does.  Have we no buildbots testing ZTK 1.0 then?
> 
> Confused,
> Marius Gedminas
> -- 
> http://pov.lt/ -- Zope 3/BlueBream consulting and development

Marius Gedminas
-- 
http://pov.lt/ -- Zope 3/BlueBream consulting and development

Attachment: signature.asc
Description: Digital signature

_______________________________________________
Zope-Dev maillist  -  Zope-Dev@zope.org
https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope )

Reply via email to