On 02/12/2013 08:58 AM, Marius Gedminas wrote:
On Tue, Feb 12, 2013 at 01:00:02AM +0000, Zope tests summarizer wrote:
Non-OK results
--------------

[1]    FAILED  winbot / zope.security_py_265_32
        https://mail.zope.org/pipermail/zope-tests/2013-February/072239.html

Bootstrap failed:

     While:
       Initializing.
     Error: Couldn't open c:\buildslave\zope.security\build\buildout.cfg
     program finished with exit code 0

because zope.security lives on Github now.

Fixed in zope.wineggbuilder r129311.

Incidentally, why does bootstrap exit with 0 when it fails in winbot?  I
tried to reproduce that with

   wget http://downloads.buildout.org/1/bootstrap.py
   python bootstrap.py

and

   wget http://downloads.buildout.org/2/bootstrap.py
   python bootstrap.py

in an empty directory, and both modern bootstraps returned exit code 1.

Weird, because there's no wrapper around that bootstrapping...


[2]    FAILED  winbot / zope.testrunner_py_265_32
        https://mail.zope.org/pipermail/zope-tests/2013-February/072240.html

This was testing r129308 in svn, which has only a single MOVED_TO_GITHUB
file.

I've updated zope.wineggbuilder in r129305 to tell it to look for
zope.testrunner on Github.

Does zope.wineggbuilder update its configs automatically, or do I need
to ping some admins when I make changes like that?

It's all manual, all that is read by master.cfg, buildbot is a windows service, yada yada...
On top of that I would not be happy to auto update master.cfg ;-)

I'm trying to watch for changes, feel free to kick me if I miss it.




[3]    FAILED  winbot / ztk_11 py_254_win32
        https://mail.zope.org/pipermail/zope-tests/2013-February/072230.html

Another bootstrap failure, this time with

   AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'location'

which is the awkward way an old bootstrap.py script says "halp this
bootstrap 2.0.0 thing I don't know what do" while falling over.

I'd update the boostrap, if I could figure out where in svn is the thing
called "ztk_1_1".  Buildbot makes it unreasonably hard to figure this
stuff out (this is why I publish the master.cfg of my buildbot at
http://zope3.pov.lt/buildbot/.

svn://svn.zope.org/repos/main/zope.wineggbuilder/trunk/master.cfg
at your service ;-)
Just included that info on the root page.

Speaking of which, it's red as a very
red thing, but I haven't seen any failure emails!  What's going on
there?).

I'm guessing this might be
svn+ssh://svn.zope.org/repos/main/zopetoolkit/branches/1.1

It is,

http://winbot.zope.org/builders/ztk_11%20py_254_win32/builds/699/steps/svn-info/logs/stdio

tells you the URL


Should be fixed in r129312.

[4]    FAILED  winbot / ztk_11 py_265_win32
        https://mail.zope.org/pipermail/zope-tests/2013-February/072232.html


[5]    FAILED  winbot / ztk_11 py_265_win64
        https://mail.zope.org/pipermail/zope-tests/2013-February/072233.html


[6]    FAILED  winbot / ztk_11 py_270_win32
        https://mail.zope.org/pipermail/zope-tests/2013-February/072231.html


[7]    FAILED  winbot / ztk_11 py_270_win64
        https://mail.zope.org/pipermail/zope-tests/2013-February/072234.html

Haven't checked, assuming the same bootstrap issue.


It feels good to have CI.

Marius Gedminas



_______________________________________________
Zope-Dev maillist  -  Zope-Dev@zope.org
https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists -
  https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
  https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope )



--
Best regards,
 Adam GROSZER
--
Quote of the day:
To teach is to learn.
_______________________________________________
Zope-Dev maillist  -  Zope-Dev@zope.org
https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists -
https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope )

Reply via email to