If I make a schema which has no registered widget, then no exception,
no error message is coming just a plain empty response.

log: - - [15/Dec/2005:14:07:02 +0200] "GET /@@+/action.html?type_name=AddWo
rkpack.html HTTP/1.1" 404 0 "http://localhost:8081/@@contents.html"; "Mozilla/5.0
 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5"

eeeeek, here is the TCPwatch transcript:
[00:00.000 - client HTTP transaction #4]
GET /@@+/action.html?type_name=AddWorkpack.html HTTP/1.1
Host: localhost:8081
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8) 
Gecko/20051111 Firefox/1.5
Accept-Language: en-us,en;q=0.7,hu;q=0.3
Accept-Encoding: gzip,deflate
Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
Keep-Alive: 300
Connection: keep-alive
Referer: http://localhost:8081/@@contents.html
Authorization: Basic YWRpOnI=

HTTP/1.1 404 Not Found
Content-Length: 0
X-Powered-By: Zope (www.zope.org), Python (www.python.org)
Server: Twisted/2.1.0 TwistedWeb/SVN-Trunk
X-Content-Type-Warning: guessed from content
Date: Thu, 15 Dec 2005 13:07:02 GMT
Content-Type: text/plain

[00:15.032 - server closed]

really strange... in the log there is no 404, and why 404? should be
an exception?!?

the working interface looks like this:

class IWorkpack(Interface):
    code = TextLine(
        required = True
    name = TextLine(
        required = True

as soon as I add the below attribute it breaks
    roles = Dict(
        title=u'roles to participants assignment',
        description=u'roles to participants assignment',
        key_type=TextLine(title=u"participant név"),

Best regards,
 Adam                          mailto:[EMAIL PROTECTED]
Quote of the day:
Where the system is concerned, you're not allowed to ask "Why?"

Zope3-dev mailing list
Unsub: http://mail.zope.org/mailman/options/zope3-dev/archive%40mail-archive.com

Reply via email to