Hi Stephan

I changed the server type to zserver in deploy.ini and everything is
now working.

I also just tried twisted server and it also works fine.

Looks the problem is specifically in paste.server.

Rgds

Tim


On Mon, Oct 20, 2008 at 11:07 AM, Tim Hoffman <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> HI Stephan
>
> I have updated to zope.publisher 3.5.4 and it doesn't appear to have
> made a difference.
> One other thing to note, and that is if I try to call a non existent
> object via jsonrpc I get 404 errors
> but via xmlrpc I get the hang, so the problem has to be very early in
> the server.
>
> I am still using paster at the moment, will try zserver and twisted next.
>
> Rgds
>
> Tim Hoffman
>
> On Mon, Oct 20, 2008 at 9:15 AM, Tim Hoffman <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>> HI Stephan
>>
>> Yeah I have zope.publisher-3.5.3 at the moment.  I will run buildout
>> and update it and see if it fixes it.
>>
>> Rgds
>>
>> Tim
>>
>> On Sat, Oct 18, 2008 at 1:21 AM, Stephan Richter
>> <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>>> On Thursday 16 October 2008, Tim Hoffman wrote:
>>>> I have a view defined for xmlrpc (zope.app.publisher 3.5.0)  the same
>>>> view is also defined for jsonrpc using z3c.jsonrpc
>>>
>>> what version of zope.publisher do you use? We fixed a lockup problem due to
>>> missing headers when using twisted and I think paster. We are using version
>>> 3.5.4.
>>>
>>> Regards,
>>> Stephan
>>> --
>>> Stephan Richter
>>> Web Software Design, Development and Training
>>> Google me. "Zope Stephan Richter"
>>>
>>
>
_______________________________________________
Zope3-users mailing list
Zope3-users@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope3-users

Reply via email to