----- Original Message -----
From: "Erik Enge" <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Monday, May 22, 2000 7:36 AM
Subject: [Zope] ZClass acting up?

> Hi,
> I have discovered this extremely irritating "feature" with ZClasses.
> Sorry for this long and rather ugly explanation, but I don't know what
> the problem is, so it has to be like this:
> Add test_product product in Control Panel - Product Management
> In test_product:
> Add a test_folder zclass with object manager as its base class
> In test_folder:
> Add test_project zclass with test_folder as its base class
> (be sure to enter all factories and press "change")
> Now, enter your Zope tree (http://localhost/, for example) and do:
> Add a test_folder
> In test_folder:
> Add a test_project
> In test_project:
> Add a test_project
> The point here being to demonstrate that you can add
> recursively test_projects. Which is nice, I love it.. semantics
> looking nice and all :-).
> Then, go back to the test_product, and in test_project add a Z Class
> thats called test_projectteam, make object manager the base class.
> And finally, enter the test_folder you created earlier and add a
> test_project. Enter this project... now what do you see? Thats right,
> your not able to add test_projects recursively any longer, but you can add
> project_teams (which doesn't really make me all that happy).

This seems like odd behavior to me. Did you check your Subobjects tab to
make sure that the appropriate subobjects are still selected?

(Even so, it doesn't seem like adding a ZClass should change what you can
add there..)


Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to