Ok, where can I find the command to launch Zope like the pcgi wrapper does? 
I'm trying not to have it run on a different port, but I haven't been able 
to get this to work yet.

Thanks,
James

At 10:35 PM 5/25/00 -0700, [EMAIL PROTECTED] wrote:

>[forwarded to the list for archival]
>
>If you're running FreeBSD, try starting zserver by hand first before
>you connect. For some reason, FreeBSD can't seem to start it thru the
>pcgi wrapper.
>
>-Th
>
>
>On 25 May, James Cummings wrote:
> > I was looking in the mail list archives...and I saw the problem you posted
> > about getting the following error:
> >
> >
> >          (116) unable to connect, fd=4
> >          <!--
> >          Error receiving stdout
> >          pcgi-wrapper-version 2.0a5
> >          -->
> >
> > Did you ever determine what was causing this? I just installed Zope...and
> > I'm getting the same problem.
> >
> > Thanks,
> > James
> >
> >
>
>
>
>_______________________________________________
>Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
>http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
>**   No cross posts or HTML encoding!  **
>(Related lists -
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )


_______________________________________________
Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to