Hello... I get the following traceback from worldpilot when hitting send
on the compose screen. Yes a recipient is specified, as is subject and
body.

SMTP server is localhost, since all others returned a host not found
error (even though they exist, and it finds one to _get_ the email
from!).

Anyhelp appreciated.
Worldpilot crew:  How about a link form the worldpilot page for sending
these to?


  Sorry, a Zope error occurred.<p>
<!--
Traceback (innermost last):
  File /usr/local/Zope/lib/python/ZPublisher/Publish.py, line 214, in
publish_module
  File /usr/local/Zope/lib/python/ZPublisher/Publish.py, line 179, in
publish
  File /usr/local/Zope/lib/python/Zope/__init__.py, line 202, in
zpublisher_exception_hook
    (Object: RoleManager)
  File /usr/local/Zope/lib/python/ZPublisher/Publish.py, line 165, in
publish
  File /usr/local/Zope/lib/python/ZPublisher/mapply.py, line 160, in
mapply
    (Object: composing)
  File /usr/local/Zope/lib/python/ZPublisher/Publish.py, line 102, in
call_object
    (Object: composing)
  File /usr/local/Zope/lib/python/Products/WorldPilot/WorldPilot.py,
line 1758, in composing
    (Object: RoleManager)
  File /usr/local/Zope/lib/python/Products/WorldPilot/WorldPilot.py,
line 1174, in sendmail
TypeError: not enough arguments; expected 2, got 1

-->

_______________________________________________
Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to