Hi all,

Keep getting an 'invalid connection string' error when trying to make 
a database connection from Zope. Weird thing is that I first moved a 
working build to another machine, which resulted in it not working 
anymore. Did a clean install of Zope 2.1.6 (Source), MySQL 3.22.32 
and all necessary Zope products (ZMySQLDA 1.2.0) using the same 
packages used in the working install. Still no dice. Same setup :(

Look:

File /usr/share/zope/lib/python/Products/ZMySQLDA/db.py, line 155, in __init__
BadRequest: (see above)

Why is Zope looking for files in '/usr/share' all of a sudden? It 
didn't in the first install. I haved searched the mailinglist 
archives already, tried stuff suggested there with similar problems. 
Still no dice :(

Any ideas?

Thnx
Jonathan

--

Traceback (innermost last):
   File 
/2ndhome/devel/proj/euhf/zope/lib/python/ZPublisher/Publish.py, line 
214, in publish_module
   File 
/2ndhome/devel/proj/euhf/zope/lib/python/ZPublisher/Publish.py, line 
179, in publish
   File /2ndhome/devel/proj/euhf/zope/lib/python/Zope/__init__.py, 
line 202, in zpublisher_exception_hook
     (Object: ElementWithAttributes)
   File 
/2ndhome/devel/proj/euhf/zope/lib/python/ZPublisher/Publish.py, line 
165, in publish
   File /2ndhome/devel/proj/euhf/zope/lib/python/ZPublisher/mapply.py, 
line 160, in mapply
     (Object: addConnection)
   File 
/2ndhome/devel/proj/euhf/zope/lib/python/ZPublisher/Publish.py, line 
102, in call_object
     (Object: addConnection)
   File 
/2ndhome/devel/proj/euhf/zope/lib/python/Products/ZMySQLDA/DA.py, 
line 124, in addConnection
     (Object: ElementWithAttributes)
   File 
/2ndhome/devel/proj/euhf/zope/lib/python/Shared/DC/ZRDB/Connection.py, 
line 129, in __init__
     (Object: RoleManager)
   File 
/2ndhome/devel/proj/euhf/zope/lib/python/Shared/DC/ZRDB/Connection.py, 
line 158, in edit
     (Object: RoleManager)
   File 
/2ndhome/devel/proj/euhf/zope/lib/python/Shared/DC/ZRDB/Connection.py, 
line 227, in connect
     (Object: RoleManager)
   File /usr/share/zope/lib/python/Products/ZMySQLDA/db.py, line 155, 
in __init__
BadRequest: (see above)

_______________________________________________
Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to