I have the exact same problem.

Júlio


>From: "Erik Myllymaki" <[EMAIL PROTECTED]>
>To: <[EMAIL PROTECTED]>
>Subject: [Zope] upgrade to 2.2 and zsql methods problems
>Date: Sun, 16 Jul 2000 22:34:28 -0700
>
>Hello,
>
>I just upgraded to 2.2 from 2.1.6 on a WinNT machine. Things went well,
>except my zsql methods won't run from the site. I can manage and test them
>from the management pages, but if I call them from the site I get an
>*unauthorized* error. This happens even wen I log in as superuser or the
>owner of that zsqlmethod object. I have tried to recreate some of the
>queries from scratch and applying new ownership and wide open permissions,
>but this doesn't seem to work either.
>
>Zope is running as a service and I am using the ODBC adapter to connect to
>MSSQL Server. As I say, the queries all un as expected from the management
>test screens.
>
>Any ideas?
>
>Thanks,
>
>Erik Myllymaki
>[EMAIL PROTECTED]
>
>
>_______________________________________________
>Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
>http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
>**   No cross posts or HTML encoding!  **
>(Related lists -
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )
>

________________________________________________________________________
Get Your Private, Free E-mail from MSN Hotmail at http://www.hotmail.com


_______________________________________________
Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to