I'm using the following start file: #! /bin/sh reldir=`dirname $0` PYTHONHOME=`cd $reldir; pwd` export PYTHONHOME exec /usr/local/bin/python \ $PYTHONHOME/z2.py -u zope -a zope.domain.com -w 80 -f 8021 -F 8080 \ -D "$@" and for simply testing purposes, I have defined the following hosts in my /etc/hosts file: # localhost 127.0.0.1 namaste localhost # zope 127.0.0.40 zope-prd.domain.com zope.domain.com and the following information was displayed after starting zope: bash-2.03# ./start ------ 2000-07-18T14:36:17 INFO(0) ZServer Medusa (V1.13.4.1) started at Tue Jul 18 23:36:17 2000 Hostname: zope-prd.domain.com Port:80 ------ 2000-07-18T14:36:17 INFO(0) ZServer FTP server started at Tue Jul 18 23:36:17 2000 Authorizer:None Hostname: namaste Port: 8021 ------ 2000-07-18T14:36:17 INFO(0) ZServer FastCGI Server (V1.0) started at Tue Jul 18 23:36:17 2000 IP : zope.domain.com Port : 8080 Socket path : None ------ 2000-07-18T14:36:17 INFO(0) ZServer Monitor Server (V1.5) started on port 8099 I was expecting the ZServer FTP to be listening on either zope-prd.domain.com or zope.domain.com IP addresses, but it is listening on my localhost instead. I also haven't tried yet, but I'm not sure what ip address the ZServer Monitor is listening on. Is this a bug, a feature, or problem with my setup on linux? thanks, - joe n. -- Joseph Norton [EMAIL PROTECTED] +81-3-3822-6936 2-10-7 Tabata, Kita-ku, Tokyo 114-0014, Japan (〒114-0014 東京都北区田端2丁目10-7) _______________________________________________ Zope maillist - [EMAIL PROTECTED] http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope ** No cross posts or HTML encoding! ** (Related lists - http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to