To your image in properites add a string property called

Last-Modified 

with value

Wed, 15 Mar 2002 19:02:17 GMT

And your broken image problem will disappear.  


This is not zope specific, I think it's apache since 
I've had the problem with PHP4 using a fusebox 
architecture.

-Kevin Smith



>Since this afternoon, I am fighting with ZServer.
>Currently, it seems Zserver is winning ....
>I do not understand, what I see...

>At work: Zope 2.1.6, Sparc Solaris 2.7, Linux Netscape 
>4.51

>  Sometimes, images are not shown by Netscape (broken 
>image).
>  No "simple" reload is able to change this, however 
>a "forced" reload
>  lets Netscape show the image correctly.
>  From then on, the image is always shown correctly: 
>by "simple" reload,
  "forced" reload or directly (served from cache).

>  The strange thing, inside "Image.index_html" the 
failing
>  "simple" reload and the succeeding "forced" reload 
>look
>  completely identical.


>At home: Zope 2.1.6, Intel Linux 2, Linux Netscape 4.5

>  All images are always shown correctly.
>  However, there is no log entry in "var/Z2.log" for
>  about 50 % of the requests that are answered by
>  a 304 response. It is non-deterministic whether
>  a log entry is written or not.


>Did you ever see something like this?


>Dieter



_______________________________________________
Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to