I'm having some strange problems with the RPM version of Zope 2.2.1: it
starts, but dies without any message in /var/log/messages.

I try to run it by hand, and get these messages:

[root@server zope]# ./zserver.sh
[root@server zope]# Traceback (innermost last):
  File "z2.py", line 554, in ?
    exec "import "+MODULE in {}
  File "<string>", line 1, in ?
  File "/usr/share/zope/lib/python/Zope/__init__.py", line 95, in ?
    import Globals, OFS.Application, sys
  File "/usr/share/zope/lib/python/OFS/Application.py", line 91, in ?
    import Globals,Folder,os,sys,App.Product, App.ProductRegistry, misc_
  File "/usr/share/zope/lib/python/App/Product.py", line 118, in ?
    from HelpSys.HelpSys import ProductHelp
  File "/usr/share/zope/lib/python/HelpSys/__init__.py", line 87, in ?
    import HelpSys
  File "/usr/share/zope/lib/python/HelpSys/HelpSys.py", line 93, in ?
    import HelpTopic
  File "/usr/share/zope/lib/python/HelpSys/HelpTopic.py", line 95, in ?
    class HelpTopicBase:
  File "/usr/share/zope/lib/python/HelpSys/HelpTopic.py", line 116, in
    permissions_values=ComputedAttribute(_permissions_values, 1)
TypeError: too many arguments; expected 2, got 3

I'm running it in a Conectiva Linux (glibc 2.1.2, similar to Red Hat
6.x). The packages are:


all from Jeff Rush.

 | César A. K. Grossmann           | Capacitação Solidária           |
 | [EMAIL PROTECTED]            | http://www.uol.com.br/umminuto/ |
 | http://members.xoom.com/ckant/  | Clique e doe - é de graça       |
Suspicion always haunts the guilty mind.
                -- Wm. Shakespeare

Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to