Unless you've run z2.py "again", the error cannot happen during normal
operation.  The error message comes from the startup routine in z2.py.

If you're saying that you get this error every time you try to start Zope, I
can understand it.  First, make sure there are no Zope processes running by
"ps -auxwww|grep python|grep z2".  If there are, kill them.  Then try to
start Zope.

If you still get the error, delete the Data.fs.lock, Data.fs.tmp, Z2.pid,
and zProcessManager.pid files in the var directory and try to start again.

If you still have the problem, check permissions on the var directory to
make sure the user you're starting Zope as has access to write files into
it.

If you still have the problem after that... uh... I'm afraid I don't know
the answer.

----- Original Message -----
From: <[EMAIL PROTECTED]>
To: <[EMAIL PROTECTED]>; <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Friday, September 15, 2000 11:47 AM
Subject: Re: [Zope] Zope Crash!!!


>
> >You have started another Zope process while one is already running.
>
>    No, I sure of this.
>
>    The Zope is running normally, but then suddenly down.
>
>
> _______________________________________________
> Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
> http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
> **   No cross posts or HTML encoding!  **
> (Related lists -
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )
>
>


_______________________________________________
Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to