Hi,

        I did an upgrade last week, from zope 2.1.6 to 2.2.1, using
Debian packages.
        Almost everything was correct, but site access no longer works.
        My setup is:
1. apache virtual host with rewrite rules:

<VirtualHost my_ip_goes_here:80>
SSLEngine off
ServerAdmin mario@localhost
ServerName agilizearede.myserver.com
SetEnv SERVER_URL http://agilizearede.myserver.com
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine on
RewriteLog /var/log/apache/rewrite_log
RewriteLogLevel 3 
RewriteRule ^/static/(.*) /var/www/agilize/$1 [L]
RewriteCond %{HTTP:Authorization}  ^(.*)
RewriteRule ^/(.*) /usr/lib/cgi-bin/Zope/$1  \
[e=HTTP_CGI_AUTHORIZATION:%1,t=application/x-httpd-cgi,l]
</IfModule> 
</VirtualHost>

2. I use pcgi, also used to work, and is working now!

3. each virtual host has its folder and each one its SiteRoot; Zope root
has a DTML method that split the HTTP_HOST env. variable and call
REQUEST for TraversalRequestNameStack append (from howto). Then I had a
access rule in Zope root to call the DTML method. 

4. My problem is that I can't no longer add a Access Rule to Zope
root. It complains with the following msg:
-----------
Zope has encountered an error while publishing this resource. 

                   ERROR TYPE: ATTRIBUTEERROR
                   ERROR VALUE: 'STRING' OBJECT HAS NO ATTRIBUTE 'NAME'
----------------

the html source relevant part is:

<!--
Traceback (innermost last):
  File /usr/lib/zope/lib/python/ZPublisher/Publish.py, line 222, in
publish_module
  File /usr/lib/zope/lib/python/ZPublisher/Publish.py, line 187, in
publish
  File /usr/lib/zope/lib/python/Zope/__init__.py, line 221, in
zpublisher_exception_hook
  File /usr/lib/zope/lib/python/ZPublisher/Publish.py, line 171, in
publish
  File /usr/lib/zope/lib/python/ZPublisher/mapply.py, line 160, in
mapply
    (Object: www/AccessRuleAdd)
  File /usr/lib/zope/lib/python/ZPublisher/Publish.py, line 112, in
call_object
    (Object: www/AccessRuleAdd)
  File /usr/lib/zope/lib/python/App/special_dtml.py, line 120, in
__call__
    (Object: www/AccessRuleAdd)
  File /usr/lib/zope/lib/python/DocumentTemplate/DT_String.py, line 528,
in __call__
    (Object: www/AccessRuleAdd)
  File /usr/lib/zope/lib/python/DocumentTemplate/DT_Util.py, line 337,
in eval
    (Object: manage_getAccessRule(this()))
    (Info: manage_getAccessRule)
  File <string>, line 0, in ?
  File /usr/lib/zope/lib/python/Products/SiteAccess/AccessRule.py, line
76, in getAccessRule
    (Object: ApplicationDefaultPermissions)
AttributeError: (see above)

-->

        Can somebody help me to fix this?
        Any suggestion is very welcome as I'm lost!


[]s,
Mario O.de Menezes            "Many are the plans in a man's heart, but
    IPEN-CNEN/SP                 is the Lord's purpose that prevails"
http://curiango.ipen.br/~mario                 Prov. 19.21
                   http://www.revistalinux.com.br


_______________________________________________
Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to