My ZClass is broken, but only in Zope 2.2.2 why?

I exported my ZClass and imported it into a Zope 2.2.0 installation and it
works GREAT. I figured, some how, I must have really screwed up my 2.2.2
installation so I removed it off my server. I then downloaded and installed
2.2.2 again, installed all the products that I use (same products on the
2.2.0 server) and then imported my ZClass. I tried to add an instance and it
errors out with "Invalid Date-Time String" again. What is up???

Could some Zope power user fill me in? Why would the same ZClass work fine
in 2.2.0 and not work in 2.2.2?

HELP!!!!!!!

Thanks!

Jamey


> -----Original Message-----
> From: James Sintz [SMTP:[EMAIL PROTECTED]]
> Sent: Friday, November 10, 2000 5:17 PM
> To:   '[EMAIL PROTECTED]'
> Subject:      RE: [zope] sudden ZClass breakage
> 
> Only seen a couple of posts on this and the suggested fixes did NOT work.
> 
> My ZClass was working fine until I added a new string type property and
> now
> my date type property seems broken. I can't see any reason why I would be
> getting "Invalid
> Date-Time String", especially when it was working fine. 
> 
> I'm happy post my code if that will help.
> 
> Any ideas??
> 
> Jamey
> 
> > -----Original Message-----
> > From:       Timothy Wilson [SMTP:[EMAIL PROTECTED]]
> > Sent:       Friday, November 10, 2000 4:46 PM
> > To: James Sintz
> > Subject:    RE: [zope] sudden ZClass breakage
> > 
> > On Fri, 10 Nov 2000, James Sintz wrote:
> > 
> > > Did you ever figure out how to fix your ZClass problem? I have a
> > application
> > > I have been working on and and all of a sudden today I start getting
> the
>       > same error message "Invalid Date-Time String" . The odd thing is
> that it is 
>       > only broken when I try and
> > > add an instance from my custom add form. When I use the management
> > screen to
> > > add the instance my goLiveDate field works just fine.
> > 
> > I've never gotten an answer. I figured I would work on other things and
> > wait
> > for 2.2.3 and see if that made any difference. If it doesn't, I'll make
> > some
> > more noise or dig in deeper and try to figure out what's going on. :-(
> > 
> > -Tim
> > 
> > Hi everyone, I've been working away on a ZClass-based 
> > product that will provide a searchable job board for 
> > our Human Resources Dept. here at school. Things were 
> > going along fine until, it seemed, out of the blue I 
> > started getting an error message about an "Invalid 
> > Date-Time String" and a lengthy traceback. I'm wondering 
> > if anyone can glean anything from the traceback. Is 
> > this one of those obvious errors that I'm just 
> > missing? I'm really puzzled. Any advice would be 
> > appreciated. 
> >
>       > -Tim 
> 
> _______________________________________________
> Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
> http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
> **   No cross posts or HTML encoding!  **
> (Related lists - 
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

_______________________________________________
Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to